Verandering voor de Foto’s. Changer pour les photos.

Vanaf nu ga ik eens een maand proberen mijn foto’s hier niet te plaatsen maar wel via Facebook, maar niet de gewone Facebook maar wel die voor ondernemingen ….. Omdat dit gemakkelijker werken is en je veel kanalen kan bereiken, het is een Facebook waar we geen vrienden kunnen zijn, maar je kan mij wel volgen, dit wil zeggen je krijgt vanzelf de berichten als je op de knop, ´ ‘ Vind Dit Leuk” klikt, ik hoop dat je via deze weg toch een beetje mij wilt volgen. En een nieuwe naam, Op Stap Met De Wandelaar . Indien het via deze weg gemakkelijker is zal deze blog verdwijnen na het verlof, maar meer erover later. Hou het gezond en wandel ze.

Nick&Linda

A partir de maintenant j’essaierai pendant un mois de ne pas poster mes photos ici, mais via Facebook, mais pas sur Facebook ordinaire mais pour les entreprises ….. Parce que c’est plus facile à travailler et que vous pouvez accéder à de nombreux canaux, c’est un Facebook où nous ne pouvons pas être amis, mais vous pouvez me suivre, c’est-à-dire que vous recevrez automatiquement les messages lorsque vous cliquerez sur le bouton ” Like This ”, j’espère que vous voulez me suivre un peu . Et un nouveau nom, Op Stap Met De Wandelaar. Si c’est plus facile de cette façon, ce blog disparaîtra après le congé, mais plus à ce sujet plus tard. Gardez-le en bonne santé et promenez-les.

Nick&Linda

De link naar de Facebookpagina is, Le lien vers la page Facebook est,

https://www.facebook.com/Op-stap-met-de-wandelaar-107901587648328

Dank

Merci

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.