Trail en Famenne, 27-06-2020 Marche en Famenne, Zwart parcour 32 km 856 HM.

Vandaag de 2de trail gestapt in Marche en Famenne zwart parcour, starten aan dienst Toerisme en na 1km al in de bossen aan het stappen, het werd een mooie zwerftocht door het land van Famenne, mooie natuurstukken en prachtige bossen en passage’s door Verdenne, Marenne, Menil-Favay, Walharday en Grimbiemont. Ook de vergezichten naar Rendeux en Marcourt waren de moeite waard. Er waren ook 2 mindere stukken na een 21 km moesten we toch een paar honderden meters langs een drukke 2 vaks betonweg stappen en op laatste toch een lang stuk verhard door het dorp en dan het laatste stukje terug zoals we vertrokken waren, maar de natuur die we gehad hebben was Top.

Aujourd’hui, nous avons parcouru le 2ème sentier de Marche en Famenne sentier noir, partons de l’Office de Tourisme et après 1km déjà de pénétrer dans les bois, c’est devenu une belle balade à travers le pays de Famenne, belle nature et belles forêts et passages à travers Verdenne, Marenne, Menil-Favay, Walharday et Grimbiemont. Les vues sur Rendeux et Marcourt valaient également la peine. Il y avait aussi 2 parties moindres après 21 km, nous devions encore marcher quelques centaines de mètres le long d’une route en béton à 2 sections très fréquentée et enfin un long morceau de pavé à travers le village puis la dernière partie en arrière à notre départ, mais la nature qui nous avions était Top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.