16-06-2020 Natoye-Braibant-Natoye 17 km.

 

Promenades En Condroz, vandaag de Promenade de Natoye Quest 9.6 gedaan, de eerste km kregen we verhard onder de voeten geschoven maar wel mooie vergezichten, dan kregen we veel natuur, na een 4 tal km kwamen we op een onverhard kruispunt de Promenade du Bois des Aunes 7 km tegen die eingelijk start in Braibant, dan ben ik deze wandeling gevolgd en dit was een hele mooie, na deze gestapt te hebben ben ik dan terug de eerste wandeling gevolgd tot in Natoye, die 2 wandelingen samen waren dan goed voor 17 km en het was een heel mooi parcour.

Promenades En Condroz, aujourd’hui nous avons fait la Promenade de Natoye Quest 9.6, le premier km que nous avons pavé mais de belles vues, puis nous avons eu beaucoup de nature, après 4 km nous sommes arrivés à un carrefour non pavé la Promenade du Bois des Aunes 7 km contre qui commencent réellement à Braibant, puis j’ai suivi cette promenade et c’était très agréable, après avoir fait une randonnée j’ai suivi la première marche de retour à Natoye, dont 2 marches ensemble étaient bonnes pour 17 km et ce fut un cours très agréable.

 

La Spirale.
Kerk Natoye.
Mooi domein in Braibant.
Prachtig stuk natuur.
Sentiers d’Art
Parcours.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.