13-06-2020 Sovet-Ciney. 16.5km

Promenades En Condroz, ik heb 2 wandelingen gedaan in Sovet deelgemeente vam Ciney, starten aan de kerk van Sovet heb ik eerst Promenade de la Chapelle de Jet 7 km gedaan, eerste deel verhard maar het 2 de deel heel mooi, terug aan kerk stapte ik de andere kant op richting Spontin en heb Promenade du centre de la Wallonie 9.5 km gevolgd, dit werd een mooie wandeling die ons tot het centrum van Spontin bracht en dan via veel natuurpaden terug naar Sovet, deze streek is zeer open met veel vergezichten, ben daar toch meer voor te vinden dan een hele dag in het bos te stappen.

Promenades et Condroz, j’ai fait 2 promenades dans la sous-commune de Sovet de Ciney, en partant de l’église de Sovet j’ai d’abord fait Promenade de la Chapelle de Jet 7 km, première partie pavée mais la 2ème partie très belle, je suis revenue à l’église dans l’autre sens en direction de Spontin et en suivant la Promenade du centre de la Wallonie sur 9,5 km, c’était une belle balade qui nous a emmenés au centre de Spontin puis de retour à Sovet par de nombreux sentiers nature, cette région est très ouverte avec de nombreuses vues, am pour en trouver plus que pour passer une journée entière dans les bois.

Bekijk deze route! https://nl.wikiloc.com/routes-wandelen/sovet-2-aangeduide-wandelroutes-50903625 (Sovet 2 aangeduide wandelroute’s.) op #wikiloc

2 gedachten over “13-06-2020 Sovet-Ciney. 16.5km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.