16-05-2020 Marke. Twee Beken Wandelroute 12km.

Twee Beken Wandelroute stap je door de Markebeek en de Neerbeek naar groene gebieden tussen Marke en Gullegem. 12 km stappen in de natuur gaat hier in de streek niet, maar de stukken langs de leie op een onverhard pad en daartussen het Natuurgebied Leiekant  T Schrijverke was het mooi stappen en nog stukken in Bissegem die zeer mooi waren, een aangename wandeling.  Aan mijn wandelvrienden die ik moet missen hier in Vlaanderen, maar zeker in de Walen doe ik de groeten, zeg ik dat ik jullie mis en hopelijk kunnen we elkaar terugzien ergens te velde. Hou jullie gezond xxx 

2 ruisseaux à pied route vous traversez le Markebeek et le Neerbeek vers les espaces verts entre Marke et Gullegem. 12 km de marche dans la nature n’est pas possible ici dans la région, mais les tronçons le long de la lie sur un chemin non asphalté et entre la réserve naturelle de Leiekant T Schrijverke, c’était une belle promenade et des tronçons à Bissegem qui étaient très beaux, une promenade agréable. À mes amis randonneurs que je dois manquer ici en Flandre, mais certainement aux Wallons, j’adresse mes salutations, je dis que tu me manques et j’espère que nous pourrons nous revoir quelque part sur le terrain. Gardez-vous en bonne santé xxx

Translate by Google

DSC08159 - Edited

DSC08161

DSC08162

DSC08165

DSC08168

DSC08172

DSC08174

DSC08175

DSC08179

DSC08180

DSC08181

DSC08182

DSC08185

Bekijk deze route! https://nl.wikiloc.com/routes-wandelen/marke-twee-beken-wandeling-12-km-49393307 (Marke Twee Beken Wandeling. 12 km) op #wikiloc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.