13-10-2019 Streekbierentocht Sint-Pieters Leeuw 28 km.

Wandelclub Sint-Pieters Leeuw organiseerden hun streekbierentocht, vanwaar de naam van de tocht weet ik niet, is er een verband met de Geuze die gebrouwen word in Sint-Pieters Leeuw, ik weet het niet. Ik koos voor de langste afstand 28 km, na de start konden we al direct in de natuur stappen en rond een vijver stappen en dan door natuurgebied De Oude Zuun en nog veel natuurstukken en zo bereikten we de centrale rustpost, van daaruit een stuk van een 10 tal km en dit met veel natuur, veldwegels en open velden en de mast van de Vrt en zo terug naar de rustpost. Van daaruit stapten we terug naar de startplaats en dit via veel natuur en een passage door Park Coloma gelegen in het centrum van Sint-Pieters leeuw, we konden door het Rozengebied stappen en langs het Kasteel en daarna nog mooie natuurstukken en zo terug naar de startzaal, daar mochten we nog samen met de 24 en de 7 km nog een lus stappen en de wandeling ging verder met veel natuurpaadjes, natuurstukken langs nog bestaande maisvelden om zo terug te komen na een hele mooie wandeling. Deze wandeling had de natuurstukken de meerderheid en daar zijn we heel tevreden mee, proficiat aan de wandelclub met een hele mooie wandeling. Ik heb er een heel mooi wandelweekend erop zitten.

Le club de marche Sint-Pieters Leeuw a organisé leur tournée régionale de la bière, dont je ne connais pas le nom. Il existe un lien avec la gueuze brassée à Sint-Pieters Leeuw, je ne le sais pas. J’ai choisi la distance la plus longue (28 km). Après le départ, nous pouvions immédiatement entrer dans la nature, contourner un étang puis traverser la réserve naturelle De Oude Zuun et de nombreux autres éléments naturels. Nous sommes donc arrivés au poste de repos central, 10 km et ceci avec beaucoup de nature, routes de campagne et champs découverts et le mât du Vrt et retour au poste de repos. De là, nous sommes revenus au lieu de départ et avons traversé beaucoup de nature et un passage à travers le parc Coloma situé dans le centre du lion de Saint-Pierre. Nous pouvions traverser la région de Rose et le château, puis de magnifiques paysages naturels et revenir au salon , nous avons eu le droit de parcourir une boucle avec les 24 et 7 km et la promenade a continué avec de nombreux sentiers de découverte de la nature, des objets naturels le long des champs de maïs existants pour revenir après une très belle promenade. Cette promenade avait la majorité des objets de la nature et nous en sommes très satisfaits, félicitations au club de marche pour cette très belle promenade. J’ai passé un très bon week-end à pied.

Translate By Google

DSC07834

Kasteel Park Coloma.

DSC07812

DSC07813

DSC07814

DSC07817

DSC07820

Mast Vrt.

DSC07823

DSC07824

DSC07827

DSC07828

DSC07829

Rozentuin  Coloma.

DSC07830

Rozentuin Coloma.

DSC07832

DSC07839

DSC07840

DSC07841

DSC07842

DSC07843

Bersalis bierke van brouwerij Oud-Beersel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.