06-10-2019 Maneblusserswandeling in en rondom Mechelen. 16 km

Wandelclub opsinjoorke Mechelen organiseerden hun jaarlijkse wandeling, afstanden tot 31 km. Omdat ze geen mooi weer uitgaven en ik thuis wilde zijn kort na de middag koos ik voor de 16 km. Al gauw waren we buiten de stad en stapten we langs het jaagpad van de Dijle, na een tijdje verlieten we het jaagpad om naar de rustpost te gaan, via dezelfde weg kwamen we terug naar het jaagpad waar de spitsing een beetje verder was aan de brug. andere afstanden gingen rechtdoor en de 16 kon terugkeren langs de andere kant van het water waar we een stukje verder eraf konden en een eerste stukje natuur vonden, daarna een stukje rustige weg om dan Het Mechels Broek een natuurgebied in te stappen, het werd een mooi stuk natuur, dan door een villawijk om terug het Mechels Broeck door te stappen en langs de vijver tot aan de Neckerhallen, dan verhard terug naar de startzaal om dan nog eens de 6 km te doen in stad, voor mij onbekend. Denk nog eens terug te komen einde van het jaar voor de wandeling in het donker.

Le club de randonnée Opsinjoorke Mechelen a organisé sa randonnée annuelle sur une distance maximale de 31 km. Parce qu’ils ne passaient pas le beau temps et que je voulais être chez moi peu après midi, j’ai choisi les 16 km. Bientôt nous sommes sortis de la ville et nous avons marché le long du chemin de halage de la Dyle. Après un moment, nous avons quitté le chemin de halage pour nous rendre au poste de repos. Par la même route, nous sommes revenus au chemin de halage où la fourche était un peu plus loin sur le pont . les autres distances allaient tout droit et les 16 pouvaient rentrer de l’autre côté de l’eau, où nous pourrions aller un peu plus loin et trouver un premier morceau de nature, puis un peu de route tranquille pour ensuite Het Mechels Broek pour entrer dans une réserve naturelle, c’est devenu une belle morceau de nature, puis à travers un quartier de vila pour revenir en arrière à travers les Mechels Broeck et le long de l’étang jusqu’aux Neckerhallen, puis dans la salle de départ pour faire 6 km de plus en ville, à mon insu. Pensez à revenir à la fin de l’année pour la promenade dans le noir

Translate by Google.

DSC07731

Opsinjoorke Mechelen.

DSC07735

 

DSC07738

 

DSC07739

 

DSC07740

Natuurgebied Mechels Broek.

DSC07741

 

DSC07743

 

DSC07744

 

DSC07745

 

DSC07747

 

DSC07748

Neckerhallen Mechelen.

DSC07750

 

DSC07751

 

DSC07756

 

DSC07757

 

DSC07758

 

DSC07763

 

DSC07765

 

DSC07766

Stadhuis Mechelen.

 

 

2 gedachten over “06-10-2019 Maneblusserswandeling in en rondom Mechelen. 16 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.