21-09-2019 Marche de la Houppe. La Houppe 20 km.

Verdigym Collines Flobecq organiseerden vandaag hun tocht vanuit La Houppe, afstanden van 5 tot 20 km. Ik koos voor de 20 km en het werd een heel mooie tocht met veel natuur en vergezichten en niet te vergeten, het zonnetje was van de partij. We mochten stappen in Pays Des Collines een prachtige streek met een prachtige natuur, we stapten richting Brakel, passeerden Ten Bosse, kregen vele paadjes onder onze voeten en op het laatste nog een mooie passage door het Domeinbos Ter Rijst om zo door een privé stuk te stappen richting start. Tevreden na een mooie tocht en nog een terugzien met Willy, Ingrid en Marie-Ange.

Les collines Verdigym Flobecq ont organisé leur voyage au départ de La Houppe, sur des distances de 5 à 20 km. J’ai choisi les 20 km et c’était un très beau voyage avec beaucoup de nature et de vues, sans oublier, le soleil était là. Nous avons été autorisés à entrer dans le Pays Des Collines, une belle région avec une nature magnifique, nous nous sommes dirigés vers Brakel, avons passé Ten Bosse, avons eu de nombreux chemins sous les pieds et, enfin, un beau passage à travers la forêt de Ter Rijst Domeinbos pour traverser une partie privée. étapes vers le début. Satisfait après un bon voyage et de vous revoir avec Willy, Ingrid et Marie-Ange.

Translate by Google

DSC07576

Kerk La Houppe.       Eglise La Houppe.

DSC07577

 

DSC07578

 

DSC07579

 

DSC07580

 

DSC07581

 

DSC07586

De bevlekte Ezel.  L’âne tacheté.

DSC07589

De gekende controle.  Le chèque connu.

DSC07590

 

DSC07593

 

DSC07594

 

DSC07596

 

DSC07603

Nog een prettige dag.  Passez une bonne journée.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.