14-09-2019 Marche Internationale des Longs Pieds Antheitois Wanze-Huy. 38,5 km.

Na een weekend van genieten en niet wandelen was het tijd om weer eens de wandelschoenen aan te doen, nog even getwijfeld tussen Ladeuze en Wanze, maar gezien dat Wanze dichter is bij Durnal was de keuze snel gemaakt. Ben al een paar keer daar gaan stappen en nu mochten we de Maas oversteken via de mooie brug in Wanze en dan nog een stukje stappen langs de Maas waar we de eerste controle kregen aan de rand van het bos na 3,5 km. Wat we daarna kregen was schitterend, mooie bossen, natuurstukken en een zeer afwisselende wandeling. Heel de wandeling was het genieten, mooie stukken langs een maisveld, beetje verhard en dan weer mooie doorsteken langs bossen, prachtig stappen en ik heb van heel de wandeling genoten en ik denk iedere wandelaar had dit zelfde gevoel. Dit was de beste wandeling die ik al deed in Wanze.

Après un week-end de plaisir sans marcher, il était temps de remettre les chaussures de randonnée, un doute entre Ladeuze et Wanze, mais considérant que Wanze est plus proche de Durnal, le choix fut vite fait. Nous y sommes déjà allés plusieurs fois et maintenant nous avons été autorisés à traverser la Meuse par le magnifique pont de Wanze, puis quelques marches supplémentaires le long de la Meuse où nous avons obtenu le premier contrôle à la lisière de la forêt après 3,5 km. Ce que nous avons eu après cela était magnifique, de belles forêts, la nature et une promenade très variée. Toute la promenade a été un plaisir, de belles parties le long d’un champ de maïs, un peu pavé, puis de belles perforations à travers les forêts, de belles marches et j’ai apprécié la promenade et je pense que chaque marcheur a le même sentiment. Ce fut la meilleure promenade que j’ai déjà faite à Wanze.

Translate by Google

DSC07513

Brug over de Maas in Wanze.  Pont sur la Meuse à Wanze.

DSC07514

 

DSC07515

De Maas.  La Meuse

DSC07516

 

DSC07518

 

DSC07519

 

DSC07526

 

DSC07528

 

DSC07529

De Burgemeester van Rochefort C. Lurkin.   Le maire de Rochefort C. Lurkin.

DSC07531

 

DSC07533

 

DSC07534

 

DSC07536

Ik ga stappen met mijn Zita, deze mevrouw met haar Ezel.

Je sors avec ma Zita, cette dame avec son âne.

DSC07538

 

DSC07540

Jacqueline.

DSC07541

Control Solieres Josiane et Charly.

DSC07544

 

DSC07545

 

DSC07547

 

DSC07549

 

DSC07550

 

DSC07553

Tot de volgende keer.    Jusqu’à la prochaine fois.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.