17-08-2019 Marche des Beautés Locales Housse 30 km.

Les Trafteus Housse organiseerden hun Marche des Beautés Locales vanuit Housse met afstanden van 4 tot 30 km, het eerste stuk ging over onverharde paden naar de eerste controle in Barchon, van daaruit een mengeling van verharde wegen en natuurpaden naar de controle van Mortier, het stuk erna was een beetje hetzelfde met op het einde nog een mooie holle weg en controle in Jubélemont, nu konden wij terug stappen naar Mortier en het was schitterend, veel natuur, mooie holle wegen, genieten, na de controle in Mortier stapten we eerst door bos en natuurpaden en vervolgens door weiden en poortjes en vergezichten naar de volgende controle in Saint Remy, daar dienden we een lus te stappen van een 6 tal km, eerst wat verhard daarna een natuurstukje om vervolgens een tijdje langs een toch drukke weg te stappen en toen we die weg verlieten konden we weer genieten van veel natuur en terug stappen langs weiden en zo terug naar de controle in Saint Remy, dan nog een laatste stuk van een 3 tal km en ook op dit deel konden we door een bos stappen en nog wat genieten van de nooie natuur.  Toch tevreden na een mooie wandeling. 

DSC07319

Goedendag iedereen-Bonne Journée à tous.

DSC07320

DSC07321

DSC07324

Hennie en Theo.

DSC07325

Blegny-Mine.

DSC07328

DSC07331

Oud waterputje.

DSC07333

DSC07338

DSC07339

Monument op het rond punt bij Blegny-Mine.

DSC07341

DSC07342

Stappen op de weiden.

DSC07347

DSC07348

DSC07349

Tot ziens.          Au Revoir.

3 gedachten over “17-08-2019 Marche des Beautés Locales Housse 30 km.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.