15-08-2019 Marche de la Moisson Suarlee-Namen 42 km.

Al een maand geleden dat ik nog een 42 km tocht had gedaan en vandaag organiseerde Le Joyeux Marcheur De Flawinne hun Marche de la Moisson vanuit Suarlee, vroeger nog 50 km tochten gedaan vanuit Flawinne en die waren altijd goed. Vandaag vond ik de 42 km teveel verhard, nochtans begon de tocht goed, het eerste deel ging over veldwegen en paadjes en verhard naar de controle in Flawinne, van daaruit een lus bos, paadjes en natuur die ons terug brachten naar Flawinne, het volgende was helemaal niet goed bijna volledig verhard een klein stukje natuur controle in Floriffoux, daarna nog een stuk tussen de huizen en dan een lange en pittige klim, terug wat verhard en dan een mooie bos passage naar Floreffe waar de volgende controle was, daar moesten we terug een lus doen eerst groot stuk verhard en dan door een mooi bos een oversteek en langs een riviertje en klimmen in het bos naar Col de Crayats, heel mooi en zo terug naar de controle de volgende 3 km verhard en 2,5 km langs het kanaal naar de laatste controle terug in Floriffoux, van daaruit nog een 6 tal km eerst lang verhard en dan nog in het bos en klimmen om da via een lange rechte weg naar Suarlee terug te keren. De natuur die we gehad hebben was mooi, maar voor mij teveel verhard!

DSC07280

Kerk Suarlee.

DSC07284

DSC07292

DSC07296

DSC07298

42 km Stappers.

DSC07300

DSC07307

Abdij van Floreffe.

DSC07311

Brugje over en dan langs riviertje en klimmen naar Col de Crayats.

DSC07313

Maison Communale Floreffe.

DSC07315

DSC07316

Tot de Volgende keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.