01-08-2019 La Sart-Mére. Gesves 13 km

Condroz tourisme heeft een wandeling uitgestippeld vertrekkende vanuit Gesves, 13 km en 360 hoogtemeters, niet zoveel zou je denken, maar toch pittige klimpartijen. Gewoon de rode ruit volgen en we zijn op weg, eerst dalen via onverhard en mooie natuurpaden en dan via verharde paden klimmen tot tja helemaal boven. Dan via mooie natuurpaden dalen, oppassen voor de distels en obstakels, brugje over en weg over en jawel, klimmen een heel eindje, bovenaan een stukje verhard en dan Bois De Gesves binnen stappen, brede onverharde paden, mooi en we stappen naar Faulx-Les-Tombes, mooie natuurstukken naar de spiraalvormige ijzer-houten monument op de heuvel. Daarna zakken en via stukje verharde weg terug de natuur in, langs de Samson riviertje  langzaam klimmen en boven aan de weg langs de flanken van de heuvel naar boven klimmen, prachtig stuk natuur. Pittige klim trouwens! Bovenaan een klein stukje verharde weg en terug zakken naar Gesves via hele mooie natuurstukken. Mooie wandeling in een schitterend decor!

 

DSC07142

Dienst Toerisme Gesves en start wandeling.

DSC07144

Wandeling La Sart-Mére Gesves. 13 km en 360 hoogtemeters.

DSC07146

 

DSC07147

 

DSC07148

 

DSC07150

 

DSC07146

 

DSC07156

 

DSC07159

Spiraalvormige Sentiers d’Arc.

DSC07160

 

DSC07163

Abbayes Cisterciennes Faulx-Les-Tombes.

DSC07168

 

DSC07170

Gebruik je verbeelding.

DSC07173

 

DSC07176

Terug na een hele mooie wandeling.

Meer foto’s-Plus de photo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.