21-07-2019 Adeps Heure Somme-Leuze Namen 20km

Points-Verts Adeps wandelingen, ik heb het altijd graag gedaan, mooie parcours en vandaag weeral een schitterende wandeling gedaan in Heure-En-Famenne deelgemeente van Somme-Leuze provincie Namen. Royal Syndicat d’Initiative de Somme-Leuze maakte voor ons een schitterende 20 km tocht. Van in het begin ging de 20 km weg van de andere afstanden, in het begin wat verharde stille wegen maar toen we de de natuur in stapten bloeide de wandeling helemaal open en veel natuur bracht ons in het dorpje Nettinne ook al eens een startplaats voor de club van Hamois. We verlieten gauw Nettinne en stapten richting Chapelle Saint-Donat en we konden dan een prachtig stuk natuur stappen rond het kasteel van Nettinne , natuurpaden brachten ons rond Sinsin en nog enkele natuurpaden verder kwam het mooiste van de wandeling naar boven, Bois d’Heure mochten we een groot deel doorstappen en dit gekruid met enkele pittige beklimmingen, schitterend bos. Met nog mooie natuurpaden in Heure zelf was het einde in zicht na een schitterende wandeling.

DSC06962

Ponts-Verts Adeps wandelingen.

DSC06964

Mooie natuurstukken.

DSC06969

Mooi gemaakt van allemaal houten latjes.

DSC06970

Kerk Nettinne.

DSC06973

Chapelle Saint-Donat.

DSC06974

Kasteel van Nettinne.

DSC06979

Sentiers d’Art.

DSC06984

Bois d’Heure.

DSC06985

 

DSC06989

Dit beeld volledig gemaakt van ijzer.

DSC06990

Van deze wandeling geen verder album.

Bedankt voor jou bezoekje bij Op stap met Nick.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.