04-05-2019 Kampinatocht Boxtel 41 km. Wsv De Keistampers.

Ik had een vijftal jaar geleden al eens gaan stappen bij de Keistampers en wilde graag eens terug gaan om de Kampinatocht te doen en vandaag was het zover, ze gaven niet zo goed weer uit maar in Boxtel hadden wij het zonnetje aan ons zijde en de Kampinatocht is een schitterende natuurtocht. Toen we starten mochten we al genieten van het schone van Park Stapelen met zeer mooie gebouwen, na een vijf tal kilometer kwamen we bij de eerste post  Roond en van daaruit mochten we een acht kilometer stappen door het natuurgebied Kampina een natuurgebied met bos, heide en beekdalen en een 1200 hectare groot tot aan post natuurcamping Morgenrood en van daar een grote lus van elf kilometer door de Oisterwijkse bossen en vennen en terug naar Morgenrood.  Nu kwam het grootste stuk namelijk een kleine dertien kilometer terug door de Kampina en stukken heide naar Roond , op dit stuk heb ik een een tijdje samen gestapt met Leo Lauwers van De Ravelse Wandelaars. Het laatste stuk bracht ons terug naar de startzaal in Boxtel na toch een schitterende natuurwandeling in het Nederlandse Boxtel. Onderaan de foto’s op de link klikken voor het gehele album.                 

DSC06011

Park Stapelen te Boxtel.

DSC06014

Heel mooie gebouwen.

DSC06017

Mooie natuurstukken.

DSC06019

Stappen door een paardenweide, in Nederland kan dat en heel mooi.

DSC06023

DSC06028

Bekende stappers uit de Limburg en hier ziet je een rust van de Keistampers.

DSC06034

DSC06039

DSC06047

DSC06042

Natuurlijk genieten, dat hebben we zeker op de Kampinatocht gedaan!

DSC06048

Leo Wauters van De Ravelse Wandelaars. 

DSC06050

DSC06055

 

Meer foto’s-Plus de Photo Boxtel.

2 gedachten over “04-05-2019 Kampinatocht Boxtel 41 km. Wsv De Keistampers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.