14-04-2019 Marche de la Molignée Anhée. 30 km.

LES DJÂLES D’ANHÉE ASBL waar wij zijn bij aangesloten organiseerden hun 32e Marche de la Molignée vertrekkende vanuit Hall Omnisports in Anhée. Het werd een mooie 30 km zwerftocht en na een viertal km mochten we al een pittige klim doen om de controle in Haut Le Wastia te bereiken, daarna volgde een verkenning van Vallée de la Molignée waar toch heel mooie natuur is en wat klimwerk aan te pas kwam, na een twintigtal km passeerden we terug Anhée om via een spoorwegbrug over de Maas te gaan en dan via een lange en pittige klim richting Poilvache te gaan, bovenaan vonden we een controle waar we gebruik konden maken van water en wafels en peperkoek, daar gingen we richting Evrehailles om dan een prachtig stuk natuur te verkennen en vergezichten over Anhée en dan terug te dalen naar Yvoir en dan terug de Maas over te steken en een laatste controle te hebben in het clublokaal van LES DJÂLES en dan de laatste 1.7 km te stappen terug naar de startzaal.

DSC05756
LES DJÂLES D”ANHÉE
DSC05764
Opkomende zon.
DSC05774
Mooie natuurstukken.

DSC05791

DSC05793
Mike met de hond.

DSC05795

DSC05815
Prachtige vergezichten.
DSC05819
Vergezicht over Anhée.
DSC05827
Mooie oude huizen.
DSC05832
Oud stationsgebouw Anhée.

DSC05838

Meer foto’s/ Plus de Photo Album Anhée.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.