31-03-2019 La Randonnée du Printemps. Haybes France Ardennes 30 km.

Na gisteren in Mazee een mooie 32 km,  ben ik vandaag over de landsgrenzen gaan stappen, Club Ardennes Haybes Forest Rando organiseerde vandaag hun Randonnée de Printemps die start vanuit hotel restaurant Robinson in Haybes. Het werd een schitterende 30 km tocht met veel natuur en zeer pittig.  De eerste vijf kilometer werd al een zeer goede inleiding wat de tocht ging worden, we mochten al spoedig klimmen en het werd al een zware, na de eerste controle was het meer dalen en na een achttal km kwamen we aan controle twee, daarna volgde een stuk van een twaalftal kilometer want daar mochten ze geen controle doen omdat het privé was, de eerste twee was op een verharde ravel , toen we links het bos in stapten hadden we de Semois rechts van ons die stroomafwaarts kwam en wat verder in de Maas samen komt , dus we stapten een zeven tal kilometer stroomopwaarts en heel de tijd lichte hellingen, toen we van de Semois verlieten hadden we nog een hele mooie bos passage tot aan de derde controle, daarna nog veel natuur en mooie natuurstukken, een vierde controle bracht ons weer met de nodige bevoorrading op krachten, wie dan dacht dat de laatste 6 kilometer een rustig stukje was had het mis, de nodige hoogteverschillen werden ons nog aangesmeerd en zo was het nog een pittig stuk tot de laatste controle, van daaruit nog via natuurpaden terug te brengen naar de startplaats, een zeer geslaagde 30 tocht maar toch zwaar.

DSC05488
Gaan stappen in Frankrijk.
DSC05493
Chalet.
DSC05504
Mooi uitzicht.
DSC05501
Prachtige natuur.
DSC05496
Uitzicht.
DSC05522
Semois.
DSC05530
95% natuur.
DSC05533
Controle met gratis versnaperingen.
DSC05542
Vergezichten.

Fotoalbum-Photoalbum Mazee.

Meer foto’s-Plus de Photo Haybes.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.