24-03-2019 Grashopperstocht Veerle-Heide Laakdal 30 km.

Wc De Grashoppers starten met hun Grashopperstocht op twee locatie’s, in Okselaar en in Laakdal en dit om de drukte een beetje te spreiden, ik start in Laakdal en moet zeggen dat de eerste twaalf kilometer een beetje onder verwachting bleef, natuur en verhard bleef elkaar afwisselen tot dat we in de rustpost/startplaats Okselaar kwamen, wij dienden daar een lus te stappen van een achttal kilometer en het werd een hele mooie, via Gerhagen Heidelandschap en dan via bospaadjes op de Houterenberg kwamen we terug in Okselaar, terug stappen naar Veerle-Heide was met veel natuur en met het zonnetje erbij werd het het toch een zeer aangename dertig kilometer tocht.

DSC05368
Starten in Buurthuis te Veerle-Heide Laakdal.
DSC05371
Ne Flierefluiter neen te vroeg.
DSC05373
Averboodse bossen.
DSC05376
Ezeltjes.
DSC05379
Natuurpaden.
DSC05382
Abdij Averbode.
DSC05394
Plankenpaden.
DSC05400
Schaapjes met hun lammetjes.
DSC05408
Oude bekenden.
DSC05419
Op het einde van de wandeling een streekbierke ne Flierefluiter.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Meer Foto’s- Plus de Photo Laakdal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.