24-02-2019 5e Winterserietocht Hart Van Brabant Tilburg. 37.5km

 

Al een tijdje wilde ik eens gaan stappen bij het Hart Van Brabant in Tilburg hun winterserie , toen ik verleden week keek op de Nederlandse wandelingen stond er op “laatste winterserie wandeling met veel natuur en richting Loonse en Drunense Heide, nu was het moment om te gaan en ze gaven heel mooi lenteweer uit dus …. vooruit.          Ik ging  voor de grootste afstand 33km , maar op de beschrijving stond er 35.9 km, geen probleem, op weg. Als je weet dat je in stad start moet je niet direct op rekenen dat je in de natuur stapt, dus tot in de eerste wagencontrole was het stappen tussen de flatgebouwen, eerste rustpost 6.5 km gratis koffie en gratis geel rozijnenbrood, jawel geel, daarna op weg in de Tilburgse bossen om dan over te gaan in de Loonse en Drunense Heide, veel heuveltjes en veel zand en heel goed weer. We stapten door tot de tweede contole, rara de zelfde mensen stonden op ons op te wachten met hun mobiele controle, daarna gingen we door met het stappen door de duinen tot de volgende rustpost Het Genieten, plaats was voorzien voor de stappers want door het goede weer zat het terras helemaal vol. Daarna was het een stuk met mooie passage’s door bossen en natuurpaden die ons naar de rustpost loodsen van Loon Op Zand en jawel voor de derde wagenrust dezelfde mensen die de wagenrust bemanden TOP. Het laatste stuk ging via bossen en natuurpaden terug naar Tilburg waar ik toch mag spreken van een zeer geslaagde Winterserietocht van Het Hart Van Brabant.                   

DSC04913
Startplaats Boerke Mutsaerts
DSC04920
Mooie Sporthal.

DSC04923

DSC04928
Loonse en Drunense Heide.
DSC04930
JaJa 50 jaar.
DSC04937
Veel zand.

DSC04959

DSC04965

DSC04972

DSC04974

 

Meer Foto’s- Plus de Photo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.